three male baristas making coffee

Voor werkgevers

Studenten zijn een geweldige aanwinst voor ieder bedrijf. Ze zijn jong van geest, leergierig, staan aan het begin van hun carrière én de huidige generatie gaat voor werkgeluk. Studentenmatch is bedacht om getalenteerde studenten te matchen met goede werkgevers. Op Studentenmatch vind je 500+ studenten die op zoek zijn naar een waardevolle studenten bijbaan of stage. Bied jij als werkgever een veilige en interessante werkplek? Dan heb je met jouw medewerkers goud in handen.

Personeel gezocht

Studenten Match heeft een groot bereik van werkzoekenden en studenten, die op zoek zijn naar een baan. Denk aan starters die een fulltime baan zoeken, senioren die een carrièreswitch willen maken of studenten die op zoek zijn naar een bijbaan of stage. Hoe dan ook, iedereen maakt kans. Studenten Match is dan ook voor alle leeftijden en achtergronden en geeft je alle vrijheid om personeel / werknemers te zoeken die passen bij jouw bedrijf. Plaats je vacature en bepaal zelf op welke sollicitant je reageert.

De mogelijkheden

Wanneer je reacties hebt op een vacature, dan kan je de cv\’s en foto\’s van jouw sollicitanten bekijken. Zo weet je precies wie je uitnodigt op gesprek. Dit geldt ook andersom. Plaats een foto of video van jouw bedrijf of promoot het aan de hand van je website. Deel alles wat je wilt om de sollicitanten te overtuigen dat jouw bedrijf het leukste is. Wil je een bedrijfsvideo delen of een persoonlijke boodschap? Hierin krijg je alle vrijheid. Wanneer er werkzoekenden op je vacature hebben gereageerd, kies je zelf met welke sollicitant direct contact opneemt. Wellicht sluit deze binnenkort aan bij jouw personeel / werknemers!

Gratis Vacature

€ 0

  • Landelijk zichtbaar
  • Gratis vacature’s publiceren
  • Reactie’s ontvangen
  • Reageren niet mogelijk

De vacature zal 1 maand lang beschikbaar zijn.

Premium Vacature

€ 149

  • Landelijk zichtbaar
  • Direct mailing
  • Vacatures vermelding in nieuwsbrief
  • Direct contact met werkzoekende
  • Whatsapp service

De vacature zal 1 maand lang beschikbaar zijn.

In drie stappen naar meer personeel

note icon

1. Plaats een vacature

Omschrijf welke functie jij wilt vervullenen wat jouw bedrijf te bieden heeft.

messages icon

2. Ontvang sollicitaties

Kies welke sollicitant het beste past en nodig deze uit voor een kennismaking.

cup icon

3. Start met inwerken!

De juiste match gevonden? Dan is het tijd om je nieuwe collega in te werken!

Personeel met basiskennis gezocht

Alle werkzoekenden die zich inschrijven op Studenten Match behalen eerst een certificaat. Dit certificaat is een bewijs van de online cursus die zij hebben gevolgd, passend bij de gewenste functie. Zo kunnen zij kiezen tussen de online cursussen: HACCP, Basis assistent bediening medewerker & Basis assistent keukenmedewerker. Zo weet je zeker dat alle sollicitanten oprecht geïnteresseerd zijn in het werk en dat zij over de basiskennis beschikken. Als werkgever scheelt dit een hoop ‘coaching on the job’. Ze kunnen gelijk met de handen uit de mouwen!

Social media boost

Heb je een vacature geplaatst, maar wil je hiermee meer aandacht trekken op social media en de radio? Gebruik dan een social media boost! Door te adverteren op Facebook, LinkedIn, Instagram en de radio bereiken wij meer potentiële sollicitanten voor jouw vacature. Maak een keuze uit de verschillende vacatures: regionaal/landelijk en standaard/topvacature. Bij een topvacature staat jouw advertentie altijd bovenaan.

Schrijf je in bij Studenten Match en vind personeel dat past bij jouw bedrijf!